Enemark Equestrian

Træning, uddannelse og konkurrence
Enemark Equestrian er drevet af Sandra Enemark. Sandra er professionel springrytter, der arbejder fuld tid med træning, konkurrence og promovering af heste. Til dagligt er Sandra base på Riders Cup v/Herlufmagle hvor hun dagligt træner og uddanner egne og andres heste. Uddannelse af ungheste er blevet hendes store passion. Med over 1800 sammenlagte starte på både nationalt og internationalt niveau har Sandra stor erfaring på både unge og erfarne heste.

 

De seneste par år har lært Sandra, at man skal leve livet mens an kan, udleve sine drømme og vigtigheden af at gøre det man elsker. Flere uddannelser indenfor både mode og skønhedsbranchen og senest med en bachelor i 2020, har Sandra oplevet mange spændende muligheder og oplevelser de seneste 10 år – dog uden rigtig at have fundet sin hylde. Af dette udsprang Sandras beslutning om at starte Enemark Equestrian – at følge sin livspassion og starte et fuldtidsliv med hestene.
Sandra er opvokset med heste, og har siddet på en hest inden hun lærte at gå. Sandra har blandt andet være en del af det danske landshold som både pony-junior og youngrider. Hendes bedste resultat er guld til NM individuelt for junior. Som seniorrytter er hendes bedste resultat placering i 150 cm GP.

 

Derudover tilbyder Sandra også at tage heste i træning med henblik på salg eller videreuddannelse. Udover træning af heste, underviser Sandra ryttere på alle niveauer.

 

Enemark Equestrian tilbyder

  • Specialiseret træning af unge heste med henblik på at de skal være på toppen.
  • Fremvisning af heste på alle niveauer.
  • Et mindre portofolie af heste til salg både direkte fra avlere men også fra egen stald.